Hoe werkt het ?

Zus en Zo 4 Kids & More werkt met het consignatie principe. Dit houdt in dat de inbrenger pas een bedrag ontvangt na de verkoop van zijn/haar kledingstuk. Zus en Zo 4 Kids & More bepaalt de prijs en na verkoop van het kledingstuk wordt 40% van de verkoopprijs aan de inbrenger toegekend.

Je kunt je opbrengst laten verrekenen met aankopen in de winkel en/of contant uit laten betalen. Bedragen boven de 25 euro kunnen overgemaakt worden. Via een link die je bij je inschrijving ontvangt, kan je online het actuele tegoed inzien.

Het is niet mogelijk je ingebrachte kleding tussentijds eruit te komen halen!

Seizoenen

  • Het voorjaar-/zomerseizoen loopt ongeveer van maart tot september;
  • Het najaar-/winterseizoen loopt ongeveer van september tot maart;
  • De kleding blijft in principe 1 seizoen in onze winkel hangen, wel kan het zijn dat wanneer de kleding al een paar maanden in de winkel hangt en niet wordt verkocht, dat er met korting gewerkt gaat worden;
  • Aan het einde van ieder seizoen (maart en september) halen we alle niet verkochte kleding van het afgelopen seizoen uit de winkel. In principe doe je afstand van deze kleding, tenzij je aangegeven hebt deze aan het einde van het seizoen retour te willen ontvangen;

Niet verkochte kleding einde seizoen

  • Wanneer je aan het einde van het seizoen je niet verkochte kleding retour wilt ontvangen, vragen wij een bijdrage van € 5,- voor het uithalen en klaarzetten van de retourtas. Verder geldt hiervoor een minimum van 5 stuks. Je krijgt vervolgens een e-mail dat de retourtas klaar staat en een uiterste ophaaldatum. Indien je de retourtas niet voor de gemelde datum hebt opgehaald, doe je alsnog afstand van jouw kleding (we hebben helaas maar beperkte opslagruimte).
  • Zus en Zo 4 Kids & More zal de kleding die niet retour gaat, in principe aan een goed doel schenken. Echter kan het voorkomen dat we enkele items in opslag nemen om deze een seizoen later alsnog met korting te verkopen.