Algemene Voorwaarden

Hoe werkt het?

Zus en Zo 4 Kids & More werkt met het consignatie principe. Dit houdt in dat de inbrenger pas een bedrag ontvangt na de verkoop van zijn/haar kledingstuk. Zus en Zo 4 Kids & More bepaalt de prijs en na verkoop van het kledingstuk wordt 40% van de verkoopprijs aan de inbrenger toegekend (van de restant van de verkoopprijs is 39% voor Zus en Zo 4 Kids & More en 21% gaat naar de Belastingdienst).

Je kunt je opbrengst laten verrekenen met aankopen in de winkel en/of contant uit laten betalen. Bedragen boven de 25 euro kunnen overgemaakt worden. Via een link die je bij je inschrijving ontvangt, kan je online het actuele tegoed inzien.

Zus en Zo 4 Kids & More zal natuurlijk goed op de ingebrachte kleding letten en deze met zorg behandelen, maar wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal, brand- of waterschade.

Inbrengen van kleding

Kleding kan op afspraak ingebracht worden tijdens openingstijden. Per keer breng je maximaal 45 liter in, dat is de inhoud van onze standaard inbrengkrat. (Er kan meerdere keren per seizoen worden ingebracht!)

De ingebrachte kleding wordt zorgvuldig geselecteerd. Wij willen je erop attenderen dat Zus en Zo 4 kids & more goede kwaliteit kleding wil verkopen, dus let goed op wat je inbrengt. Dat bespaart je veel breng- en ophaalwerk en bespaart ons veel selecteerwerk. Bedenk daarom bij elk ingebracht item: Zou ik het zelf ook nog kopen?

-          De kleding die voldoet aan onze voorwaarden, wordt in de winkel gehangen.

-          De kleding die we niet kunnen accepteren, omdat deze niet voldoet aan onze normen of omdat er een vlekje of gaatje in zit wordt aan het goede doel geschonken, tenzij je aan hebt gegeven deze retour te willen.

Indien je aangegeven hebt dat je de niet ingenomen kleding retour wilt ontvangen, krijg je een e-mail zodra er een retourtas voor je klaarstaat. In deze e-mail staat een uiterste ophaaldatum. Na die datum wordt de niet opgehaalde retourkleding alsnog aan het goede doel geschonken.

Zus en Zo 4 kids zal natuurlijk goed op je ingebrachte kleding letten maar wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal, brand– of waterschade.

Het is niet mogelijk je ingebrachte kleding tussentijds eruit te komen halen!

Seizoenen

Het voorjaar-/zomerseizoen loopt ongeveer van maart tot september.

Het najaar-/winterseizoen loopt ongeveer van september tot maart.

De kleding blijft in principe 1 seizoen in onze winkel hangen, wel kan het zijn dat wanneer de kleding al een paar maanden in de winkel hangt en niet wordt verkocht, dat er met korting gewerkt gaat worden.

Aan het einde van ieder seizoen (maart en september) halen we alle niet verkochte kleding van het afgelopen seizoen uit de winkel. In principe doe je afstand van deze kleding, tenzij je aangegeven hebt deze aan het einde van het seizoen retour te willen ontvangen.

Niet verkochte kleding einde seizoen

Wanneer je aan het einde van het seizoen je niet verkochte kleding retour wilt ontvangen, vragen wij een bijdrage van € 5,- voor het uithalen en klaarzetten van de retourtas. Verder geldt hiervoor een minimum van 5 stuks. Je krijgt vervolgens een e-mail dat de retourtas klaar staat en een uiterste ophaaldatum. Indien je de retourtas niet voor de gemelde datum hebt opgehaald, doe je alsnog afstand van jouw kleding (we hebben helaas maar beperkte opslagruimte).

Zus en Zo 4 Kids & More zal de kleding die niet retour gaat, in principe aan een goed doel schenken. Echter kan het voorkomen dat we enkele items in opslag nemen om deze een seizoen later alsnog met korting te verkopen.

1 x